Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursada ders veren klasik gitar hocası
Bursada ikamet eden klasik gitar hocası varmı bu sitede??
nezihi gulec
01-08-2010, 10:02
Bursa'da klasik gitar dersi veren çok gitar öğretmeni var.Herbirisi birbirinden değerli .Bu yıl ,naçizane,ben de başladım ders vermeye.
Arenas metotlar ağırlıklı zaman zaman başka metotları da (isteğe göre) öğretime dahil ederek sürdürüyorum.Ne kadar başarabileceğimi bilemiyorum ancak çok istekle ,amatör bir ruhla yapıyorum.
Öğrenci ne kadar sürdürebilirse, bir dersin süresi o kadar uzuyor.Yani 3-4 saat süren derslerim oluyor.Maddi kaygılarla yapmıyorum.Stephan COVEY'in kitaplarında çokca vurguladığı gibi :GELECEĞE MİRAS olarak görüyorum öğrencilerimi.
Site üyelerini kişisel anlatımla meşgul etmemek için; eğer daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, mesaj atarsanız zevkle cevaplandırırım.
nezihigunaltaygulec@hotmail.com
Sevgilerimle,
Sitemizin admini Veysel Özgür Sağlam klasik gitar dersi vermektedir.Size yardımcı olacaktır...
BURSA derken eksik yazmamın kusuruna bakmayın daha ayrıntılı yazamam gerekirdi..gitarla ilgilenen ders almak isteyen bir bay benden yardım istedi kendisi çok yoğun olduğundan bursa merkeze çıkacak vakti olmadından KESTELDE oturan gitar hocasına çok ihtiyacı oldunu söyleyince bende buradan belki yardımcı olabiliriz diye düşündüm...kısacası bursa kestel civarı oturan bir gitar hocasına ihtiyacı varmışş
herkese mrb.. ßen yni üye oLdum siteye.. klasik gitar kursuna gidiyorum.. ama grup kursu olduqu icin fazla werim alamıyorum.. internetten bakarken a7,b7 akoru vs.. gördüm.. anlayamadım.. ewde calısarak biseyler calmak istiyorum.. parçada örnegin dm yazıyor ilersinde a7 yazıyor cözemedim..yardmcı olabilrmsnz.. ??
TarıkOral
02-02-2010, 10:59
herkese mrb.. ßen yni üye oLdum siteye.. klasik gitar kursuna gidiyorum.. ama grup kursu olduqu icin fazla werim alamıyorum.. internetten bakarken a7,b7 akoru vs.. gördüm.. anlayamadım.. ewde calısarak biseyler calmak istiyorum.. parçada örnegin dm yazıyor ilersinde a7 yazıyor cözemedim..yardmcı olabilrmsnz.. ??
Klasik gitarı hakkıyla ögrenmek ve geliştirmek istiyorsanız mutlaka İyi bir eğitmenden ders almanız gerekir..Kursların çoğu , maalesef ülkemizde eğitimden çok ticari rant amaçlı kurulmaktadır.. Ögrenciler klasik gitar nasıl tutulur ögretilmeden bu kurslara devam eder ve bir süre sonra da hvesler kaçar ve gitarlar evlerin bir köşelerinde yalnızlığına terkedilir...Kendi kendine geliştirmek isteği bir yerde iyi bir yerde kötü...Kötü tarafı tek başına ögrenmede yanlış sol el ve sağ el teknikleri zamanla yerleşir .Hızlı ve seri partisyonlar da yetersiz kalrlar.Bu da istediğini yapamamaktan doğan çaresizlik psikolojisine sokar ögrenciyi ve gitar yine atılır bir kenara..İyi tarafı gitara ve müziğe ilgi duymanız ve ögrenmek isteğinizin olmasıdır..Bir Amerikada,bir Avrupada ya da Çin de çocuk yaşta virtüözler çıkıyor da niye ülkemizde bu sayı yok denecek az..Sebebi yukarıda yazdıklarımdan çıkıyor...
Benimde yazın Bursa'da bir gitar hocasına ihtiyacım var.İlgilenen olursa sevinirim.Şimdideb teşekkürler.
nezihi gulec
03-22-2011, 12:33
Sevgili Bach ,dün doğum günündü ( 21 mart 1685) kutlayamadık:)
Şaka bir yana ;bu sitenin yöneticisi Veysel Özgür SAĞLAM ile bir görüş.
Kendisi hem Bursa'da ikamet ediyor , hem de tüm gitarcıları tanıyor.
Kolay gelsin.
Orkun Üstel
03-22-2011, 21:56
Özgür Sağlam ile görüşmenizi bende istekle öneriyorum, kendisi Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Dalı'nda Klasik Gitar okutmanıdır. Ben de Özgür hocamın okuldaki öğrencilerinden birisiyim. Özgür hocaya diğer arkadaşlarımızında önerisi gibi danışabilirsiniz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.