Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni gitar alacağım
Selam arkadaşlar ben müziği çok sevıyorum genellikle rock dinlıyorum o yüzden elektro gitar öğrenmek istiyorum ancak bu işe klasikle başlamak istıyorum çünkü belki hevestir geçer diye düşünyüroum elektro gitarı boşuna almıyım dıyorum bide öğrenmişken klasiği de öğreneyim dıyorum bana önerebileceğiniz bir gitar markası verebilirmisiniz yani piyasadaki ortalama fiyatları ile birlikte klasik gitar hakkında pek fazla bilgimde yok hem bilgi vermenizi hemde yorum yapmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler Antalyada oturuyorum yaşım 16...
Selamlar...
Hedefiniz elektro gitar çalmaksa direkt olarak elektro gitar alın.Klasik gitar bir basamak olmadığı gibi öğrenip ,bitirip elektroya geçmek de söz konusu değildir.Ancak ne tarz çalarsanız çalın en azından temel müzik teorisini öğrenin.
Saygılar...
çok teşşekkür ederim verdiğinz bilgi için peki bir sorum daha olacaktı temel müzik teorisi derken neyi kastettiniz anlayamadım da teşekkürler....
klasik gitar apayrı bir disiplindir.
klasik gitarı boşver.
kendine ucuzundan bir elektro gitar al,
eğer seni sarmazsa elektro gitarını amfisiyle beraber 4te 3 fiyatına ben satın alacağım.
bana bu forumdan ulasabilirsin.
sonsuz sevgilerimle..
osman ergül
04-19-2011, 14:39
klasik gitar ciddi anlamda vakit we disiplin ister dostum. elektrodada başlangıç olarak öğrenebilirsin
osman ergül
04-19-2011, 14:39
bu arada klasik bir tutkudur :) o olmadan zor ilerler. eğer hevesin elektroyaysa düşünmdn o yönde ilerle derim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.