El Turco
03-29-2010, 17:17
İngiltere nin sayılı üniversitelerinden London College of Music' in ikisi ön aşama , sekiz derecesi (son derece = Lise Diploması ) normal grade olan sınavlarına; KLASİK GİTAR ve ELEKTRO GİTAR alanlarında hazırlamak suretiyle özel GİTAR DERSİ veriyorum ..
London College of Music (LCM) ciddi bir denetim mekanizmasına sahip ,eğitim programları ve sistematiği çok gelişkin ULUSLARARASI GEÇERLİLİĞİ OLAN DİPLOMA veren bir MÜZİK OKULU ...
Sekiz kuru (Grade ) bitiren kişi DÜNYANIN HER YERİNDE MÜZİK LİSESİ MEZUNU sayılıyor .Ayrıca eğitimini yurt dışında srdürmek isteyen LCM diplomalı birine bir çok üniversite burs imkanı sağlıyor .
LCM diplomaları yalnızca lise düzeyinde değil ÖN LİSANS ,LİSANS ,YÜKSEK LİSANS aşamalrında da var .Bu düzeylerde ise PERFORMANS ,ÖĞRETMENLİK,BESTECİLİK diplomaları veriliyor ...
Siz de seviyenize göre herhangi bir dereceden (grade) den başlayabiliyorsunuz ..
Ders Ücreti : AYLIK 55 TL .( HAFTADA 1 SAAT ( 60 DAKİKA ) ..AYDA 4 SAAT )
Seviyenize göre 15,000 sayfayı aşan metod ve notadan faydalanma imkanı ...
İletişim :
0 534 770 91 75
London College of Music (LCM) ciddi bir denetim mekanizmasına sahip ,eğitim programları ve sistematiği çok gelişkin ULUSLARARASI GEÇERLİLİĞİ OLAN DİPLOMA veren bir MÜZİK OKULU ...
Sekiz kuru (Grade ) bitiren kişi DÜNYANIN HER YERİNDE MÜZİK LİSESİ MEZUNU sayılıyor .Ayrıca eğitimini yurt dışında srdürmek isteyen LCM diplomalı birine bir çok üniversite burs imkanı sağlıyor .
LCM diplomaları yalnızca lise düzeyinde değil ÖN LİSANS ,LİSANS ,YÜKSEK LİSANS aşamalrında da var .Bu düzeylerde ise PERFORMANS ,ÖĞRETMENLİK,BESTECİLİK diplomaları veriliyor ...
Siz de seviyenize göre herhangi bir dereceden (grade) den başlayabiliyorsunuz ..
Ders Ücreti : AYLIK 55 TL .( HAFTADA 1 SAAT ( 60 DAKİKA ) ..AYDA 4 SAAT )
Seviyenize göre 15,000 sayfayı aşan metod ve notadan faydalanma imkanı ...
İletişim :
0 534 770 91 75