PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klasikten Günümüze Gitar Konseri - 2005

ÖzgürSaglam
08-07-2006, 10:29
MURAT USANMAZ QUARTET; Murat USANMAZ (gitar), Engin GÜRKEY (perküsyon), Ömer Cem HARNAK (bas), Özgür AY (gitar); 23 Eylül 2005 Cuma, Akbank Sanat Merkezinde, Saat 20:00'de Konser Gerçekleştirecektir, Tam: 12 YTL - İndirimli: 7 YTL

PROGRAM:

Paganini, Bach, Tarrega, Dyens, Laura, Usanmaz, Maya, Lucia

1976 yılında İstanbul'da doğdu. 1994'te profesyonel yardım almadan gitar çalmaya başladı. 1999-2001 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera-Şan Bölümü'nde şan eğitimi aldı.2001 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gitar Bölümü'ne girdi ve 2005 yılında Cem KÜçÜMEN'in sınıfından mezun oldu.

Yunanistan'da Costas COTSİOLİS ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Jorge OROZCO'nun ustalık sınıflarına, İspanya'da Emilio MAYA ve Miguel Angel CORTES'in flamenco gitar yaz okullarına katıldı.

2004 yılında Kopuz Oda Orkestrası ile Gazi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve İstanbul Filarmoni Derneği (İ.M.K.B.) konser salonlarında, "A.Vivaldi -Re Majör", "F.Carulli- La Majör" gitar konçertolarını seslendirdi.

İş-Sanat, Borusan, C.R.R. Konser Salonu, A.K.M., Milli Reasürans, Oyun Atölyesi, Cezayir (Avrupa Birliği Türkiye'yi tanıtım Etkinliği), Darphane-i Amire sahneleri ve birçok Üniversitede resitaller verdi ve farklı projelerde gitarist olarak yer aldı.

2005 yılında Ecole Normale Superier de Musique de Paris'in solistlik sınıfına kabul edildi. Eğitimine Ekim 2005'ten itibaren solist ve kompozitör Rafael ANDİA ile devam edecektir.

www.biletix.com