PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konser DVD leri

selatmaca
08-16-2006, 16:56
Ünlü klasik yorumcularının konser dvd lerini nerede bulabilirim. yardımcı olursanız sevinirim....

CemGunenc
08-16-2006, 17:39
altavista.com adresinde istediğin yorumcunun yada eserin adını Video opsiyonu altında arat küçük videolar olarak bulabilirsin aynı şekilde youtube.com adresinde
binlerce yorumcu var.İllaki ben Dvd sini istiyorum diyosan o zaman aradığın dvd nin detay larını amazon.com adresinden öğren emula isimli paylaşım programında arat aratma sırasında kullandığın kelimelere dikkat et anahtar sözcükleri kullanmaya çalış , ama indirmesi uzun sürüyo makinanı 3 4 gün bazen 1 hafta açık tutman gerekiyo limitli internet kullanıyosan uploadla limitini hemen bitirebilir o program.

HurricaneRun
08-16-2006, 19:16
Ben emuleden Manuel Barrueco divx buldum geçen gün.Rodrigo(Concierto de Aranjuez)Bayağı güzeldi kayıt,Mezzo tv den almışlar.

CemGunenc
08-16-2006, 19:43
Emuladan Barrueconun hayatını anlatan belgesel var "a gift and a life" izlemeni tavsiye ederim bir sahnede manuel barrueco ,david russel ,david tannebaum,assad kardeşler barrueconun balkonunda oturmuşlar şarap içip mezeleri yiyolar "ee baba al sende çal yaw çall noolur allah allah sende alemsin yabancı mı var şurda " "david kanka şarabı beğendinmi sizin için açtım ha 1810" "gelin çılgınlık yapalım ; napalım kanka ? villa lobos 1. etüdü 5 kişi tek gitarda çalalım .ok çalalım dude .(çalarlar 6. akorda karışır parça) zuhahahha yaw yanlış çaldık zuhahahah" david russel anlatıyo "yaw kanka adam almış gitarı böyle tın tın çalıyo bng bong bing bong " tarzı muhabbetler azım açık kaldı koptum izlerken çok keyifli bir belgesel senin benim gibi insan işte çok doğal çekilmiş bide toronto gitar yarışmasına katılmış barrueco ,sharon ishbin 1. barrueco 2. eliot fisk 3. olmuş bi sürü güzel anektod var.

ÖzgürSaglam
08-16-2006, 19:58
Klasik Gitar'dan, Flamenko Gitara 57 DVD... Bu "DVD" ler hakkında bilgi edinmek isteyenler aşağıda adı geçen üyemize ulaşabilirler... bbbicakci@hotmail.com, Cep: 0 533 490 72 04
Andres Segovia
John Williams (Sevilla Concert), çeşitli Baroque Sazlar, Timo KorhonenJulian Bream (GUİTARRA)
Julian Bream, Yupanqui
Manuel De Falla, J. Rodrigo
Baile y Dance 1
Baile y Dance 2
Paco De Lucia
Paco Pena, Escudero, Enrique De Melchor
Pepe Habichuela, Enrique De Melchor
Tomatito, Juan Carmona, Manolo Sanlucar
Baile 1
Baile 2
Dance
Dance (Alegrias, Sevillanas, Tve Kayıtları)
Dance (Joaquin Cortes Live At The Royal Albert Hall
Puro y Jondo
Sanchez-Paco De Lucia 1 Documantary
Sanchez-Paco De Lucia 2 Concerts (Aranjuez,Solo,Duo,Trio)
Paco De Lucia-Light and Shad
Oscar Herero,Adam Del Monte,Nino De Pura,Moraito Chico,Miguel Vargas,Rosario Dello Spedal,Serranito,Sabicas,Gerardo Nunez,Habichuela
James Galway, Flüt Dersleri, Pan Flüt (Konser)
Alex Garrobe, Dale Kavanagh, Victor Villadangos, ODTÜ Gitar Topluluğu
Alviero Pierri
Andres Segovia, Alirio Diaz, Stephan Rak
Baden Powell, Ricardo Moyano (Adana)
Bekir Küçükay, Bekir Küçükay-Ömer Yılmaz (Şan Gitar Türküler), Soner Egesel (Vivaldi Konçerto), Şefika Kutluer-T.Walker (Flüt-Gitar), Hasan Cihat Örter, Lynda Boyd
Cardoso- A. Kanneci, A. Kanneci-V. Pikayzen
Cardoso- Ricardo Moyano (İstanbul), Alfonso Moreno, C. Parkening, Yves Storms
Costa Cotsiolis (Tv çekimi, İstanbul Konseri), Eduardo Fernandez
Elena Papandreu, Jr. Alirio Diaz, Joaquin Clerch
Gismonti, İnti İlimani With John Williams
Göran Söllscher, Angel Romero
Juanjo Dominguez, Cacho Tirao
Julian Bream (Lute Vivaldi, Falla, Aranjuez, Bach, Lobos, Albeniz, Briten)
Karaburun Gitar Festivali-Karaburun ve Narcicius Konserleri
Karaburun Gitar Festivali-Yeni Liman ve çeşme Konseri, Al Di Meola, Susanna Mebes, Maria İsabel Siewers
Kazuhito Yamashita (Amerika Konseri, Foliolar-Türkiye Konseri)
Kazuhito Yamashita-Plays His Favorites, Bir Resim Sergisinden Tablolar (Türkiye Konseri), Leo Brouwer
Manuel Barrueco (Ankara ve Münih Konserleri)
Manuel Barrueco, David Russel, Timo Korhonen, C. Parkening
Marco Socias, Hubert Kappel, Havier Garcia Moreno
Mikulka, Rey Guerra, Segovia Guitar Quartet (1 Parça)
Millet-Garau Gitar Duo, Amsterdam Gitar Trio, Amadeus Gitar Duo
Pepe Romero
Raphaella Smits, Turibio Santos
Yashimasa Yashida,Pablo Marquez,Japon Gitarist,Japon Piyanist ve Gitarist Duo
Julian Bream-John Williams Duo (Konser), Julian Bream (Fugue Masterclass)
Leo Brouwer
Narcio Yepes ( Türkiye ve Japonya Konseri)
Andres Segovia
Jorge Morel, Carlos Barbosa Lima, Aldo Rodriquez (Konser), Jose Henriquez (Konser), Juan Falu (Konser), çeşitli Gitaristler
Julian Bream
Scott Tennant-Pumping Nylon
William Kanengiser,Effortles Clasicall Guitar and Mastery
Antonio Laura Gitar Yarışması,Final ve Ödül Töreni
Antonio Laura Gitar Yarışması-Eleme,Final,Ödül Töreni

fernando
08-17-2006, 12:31
Sayın Özgür beyin vermiş olduğu hotmail adresten yine bunlara ulaşbilirsiniz..geniş arşiv..

http://rapidshare.de/files/29526224/ClassicalguitarDVDListeklenmishal.doc.html

http://rapidshare.de/files/29526348/FLAMENKOGUITARDVDS.doc.html

http://rapidshare.de/files/29526477/MuzikCdListesi.xls.html

saygılar..