Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabah ve Müzik-Gitar Müziği
selamlar...
Rabia Taşaltı'nın yapımcılığını üstlendiği Sabah Ve Müzik-Gitar Müziği her salı 06:00-07:00 de radyo 3 de yayınlanmaktadır.Gitar müziği ve gelişiminin ülkelere göre incelenerek aktarıldığı ve bunun yanında bestecilerinde tanıtıldığı güzel bir program.
saygılar...
CemGunenc
09-24-2006, 21:59
Arkadaslar Trt Radyo yayinlari Bazı Sehirlerde zor cekiyo . http://www.trt.net.tr
adresinden de dinleyebilirsiniz
cemmuratyesil
04-01-2007, 01:39
Sabahın köründe nasıl kalkacağız yahu,bu kadar erkene koymanın ne anlamı var bu kadar hoş bir proğramı?
Sabahın köründe nasıl kalkacağız yahu,bu kadar erkene koymanın ne anlamı var bu kadar hoş bir proğramı?
valla lafı ağzımdan aldın sabahın kör karanlığında kim kalkıp dinleyecek:rolleyes:
insanların dinlemesini kim önemsiyoki adet yerini bulsun yeter onlar için
Selamlar...
Rabia Hocamdan gelen maille Gitar Müziği Programının yayın saatlerinin değiştiğini öğrendim. Gitar Müziği Programı artık Her Pazar 22:15-23:00 saatleri arasında Radyo 3 te yayınlanıyor.
Programın içeriğinde de küçük değişiklikler yapılmış.Programda gitarın tarihsel gelişimine,farklı ülkelerdeki gelişimine ve gitar bestecilerine yer verilmiş.
Artık hepimiz rahatlıkla dinleyebiliriz sanırım. Pazarı iple çekiyorum.
Bu çalışmalarından ötürü ve bizi yayınla ilgili bilgilendirdiği için sayın Rabia Taşaltı'ya teşekkür ediyorum.
Saygılar...
beneklihoroz
05-24-2007, 14:47
sevgiler sailor bilgilendirdiğin için saolasın. Artık dinleyebiliriz ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.