PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavsiye

_NaZ_
11-27-2006, 12:36
seLam arkadaşlar.. gitarı yeni öğrenmeye başladım. geçici olarak temin ettim ama ilerisi için ii bi gitar almak istiyorum. yeni öğrenmeye başladığım içinde gitar konusunda teknik olarak bilgiye sahip değilim.gördüğüm kadarıyla bi ton marka ve model var. tavsiyelerinizi bekliyorum. gitar konusunda da bişeler söylemek istiyorum. gitar çalmak hayalimdi şimdi tutku gibi bişe oldu. umarım sıkılmam.herşeyden çabuk sıkılmama rağmen gitarı hala odanın bi köşesine terketmedim.bu iyiye işaret :P neysem şimdiden çok tşkler. bol müzikli günler..

fıratmed
11-27-2006, 16:28
Naz Arkadaş Merhaba öncelikle Seni Tebrik Ederim Sana Zararli Alişkanlikrarindan Kurtulmaya Başladiğin Için... Ben şu An Admira Juanita Kullaniyorum çok Memnunum Bu Markayi Tavsiye Edebilirim Ha Birde Shancez Markasi Var Onuda Deneyebilirsin Neyse Umarim Yardimci Olabilmişimdir K.i.b. Saygilar:)))

beneklihoroz
11-28-2006, 01:01
bi sürü mağaza gezdim. İyi markaların kötü hatta bozuk gitarlarıda var. Ben gitar hocamla gitmiştim almaya, tavsiyem sende iyi anlayan biriyle git. Mesela geçen arkadaşa gitar alacaz Ankarada olanlar ulus u bilir. Orada baktığım gitarların %95 i bozuktu neredeyse :D tanıdığın biri yoksa perdeleri kontrol et cızırtı yapıyormu, özellikle 12. perde civarı bozuk oluyor. Sapa bak eğilmişmi, kırık veya hatalı üretim biyeri varmı o kadar bozuk gitar varki çünkü piyasada :D aklıma gelenelr bunlar.
Müzik dolu günler

CemGunenc
11-28-2006, 05:14
Beneklihoroz çok doğru söylüyor anlayan biri ile gitmelisin sapını perdelerini iyice kontrol etmek lazım.En güzel markaların bile bozuk gitarları olabiliyor.Aynı şekilde adı sanı duyulmamış çok iyi sesi olan bir gitarda denk düşebilir.Aceleye getirme bencede.

_NaZ_
11-28-2006, 07:40
çok tşkler..sanırım acele etmemeliyim :cool: yeni öğrenmeye başladığım için kötü bi gitar hevesimi kaçırabilir. tekrar teşekkürler..

Davidoff
07-10-2007, 20:27
Ewet bende yeni başlayanlardanım.
Yeni başlıyacağım için çok iyi bişey almak istemiyorum ne olur ne olmaz dağıtırım gitarı :)
Tavsiyeleriniz iyi olmuş... TEşekkürler...

Demsey
07-25-2007, 21:02
naz isimli güzel kızımıza bir mesajda benden ben müziğe 30 sene sini vermiş biri olarak bu konuda sana yardımcı ola bilirim eğer istanbulda isen demsey 2006 @hotmail.com dan bana ulaşa bilirsin sana güzel bir gitar alırız sende hayaline kavuşursun iyi günler