Orijinalini görmek için tıklayınız : R. Moyano ve Sanart Latin Trio - İzmir 2007
ÖzgürSaglam
01-10-2007, 21:57
http://www.klasikgitar.org/nuke/images/myn.jpg
Merhaba arkadaşlar ben şimdi konserden döndüm, çok güzel ve çok keyifli bir konserdi ilgi de baya bi fazlaydı hatta yanılmıyorsam koltuk bulamayanlar dahi oldu. Performansların hepsi çok iyiydi ama ayrıyeten kemancı İlhan Çınar`dan çok etkilendiğimi söylemeden geçemiyeceğim. Ricardo Moyano`nun solo birkaç parçasından sonra birlikte çaldılar ve sanki bundan sonra kemana eşlik ettiler, bunu diğer müzisyenleri kötülemek için değil tabiki İlhan Çınar`dan ne kadar etkilendiğimi belirtmek için söylüyorum. Umarım konseri izleyen diğer arkadaşlar da benim kadar zevk almışlardır. Dileğim bu tür konserlerin daha sık olması ve diğer gitaristlerinde canlı performansını izleyebilmek tabiki.
Selamlar...
Sana katılıyorum narciso harika bir konserdi.Tüm müzisyen arkadaşlar çok iyi bir performans gösterdi gerçekten.Ricardo için söyleyecek söz bulmak zor...Pozitif enerjisi güler yüzü bazen mükemmel gitaristliğinin bile üzerine çıkıyor diyebilirim:)ilhan'ın performansı takdire değerdi.Aslında sözü uzatmak yerine şöyle noktalamak daha iyi olur Dolup taşan bir salon ve ayakta alkışlayan insanlar...
Saygılar...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.