Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Özkanoğlu
Selamlar...
Mehmet Özkanoğlu... Gerek tekniği gerekse kişiliği ile tüm gitar camiasının takdirini kazanmış genç ve yetenekli bir arkadaşımız.
Onun mükemmel yorumuyla Nikita Koshkin'in bilinen eseri Merlin'in Rüyası... Saygılar...
uz3n3kZL9x4 (http://www.youtube.com/watch?v=uz3n3kZL9x4)
beneklihoroz
02-08-2007, 16:50
iyi oldu bu bende merlin' s dream ın vidyosunu merek adiyordum hep. Çok zor bir eser çok güzel çalmış. Gerçi Nikita koshkin in hiç bir eseri kolay değil ;D Acaba en zor bumuki?;D saolasın vidyo için bu arada
guitarcagatay
02-09-2007, 20:00
Yok en zoru bu değil. Ben bile o berbat tremolo pasajı dışında çalabiliyorum. Çok daha zorları var. Şu oyuncak süiti mesela. Tabi daha kolay parçaları da var. Le suite des six cordes(6 tel süiti)... En kolayı budur. Ne kolay ama(!)
Allemande
02-09-2007, 23:52
Prince's toy suit hl sana katılıyorum çağatay hocam.
:)
guitarcagatay
02-10-2007, 00:29
Mehmet gerçekten çok müthiş çalan bir insan. Ama konserlerde nedense acele edip duruyor. Anlayabilmiş değilim. Beraber çalarken çok daha dikkatli olduğunu farkettim. Bu arada o kadar geniş sağ el hareketleriyle o telleri nasıl çekebiliyor anlamadım.
Selamlar...
Konser stresinden kaynaklanan küçük farklılıklar olabilir ama yinede çok rahat ve temiz çalıyor.
Birde en sevdiğim özelliği 100 gitaristten 99 gitarı düşük volümde çalıyor ama Mehmet oldukça güçlü ve cesur seslendiriyor eserleri.Düşünsenize alınan görüntü 750 kişilik bir salondan...Akustiğide iyi denemez ama buna rağmen herhangi bir cihaz olmaksızın en arkadakiler dahil çok net duyabildi gitarın sesini...Belkide Çağatayın dediği sağ eldeki büyük hareketlere borçludur bunu...
Saygılar...
guitarcagatay
02-10-2007, 19:38
Mehmet, Utku, Çağdaş, Serkan, Okay... Bu insanlar gitardan ses çıkarmakla kafayı bozmuş insanlar. Kıratın yanında duran ya suyundan ya huyundan;D ben de öyle olacağım sanırım.
cemmuratyesil
04-03-2007, 19:05
Güzel çalmış tebrik ederim,konser ortamında daha iyi çalınmazdı diye düşünüyorum...
fUAt_kirisci
01-05-2008, 02:13
Gerçekten mükemmel bir yorum we yukarda bahsediidiği gibi sağ el çok sağlam paylaşım için sağolun
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.