Orijinalini görmek için tıklayınız : flamenco gitar
Gökhan Bilgindil
03-23-2007, 21:32
arkadaşlar ben flamenco gitar çalmayı inanılmaz derecede istiyorum fakat mümkünse birebir ders almak veya kendi başıma öğrenmek istiyorum biliyorum ki kolay birşey değil bu arada klasik gitara flamenco teli taksam bir sorun olurmu bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim
guitarcagatay
03-24-2007, 00:03
Klasik gitara flamenko teli taksan ilk zamanlar için problem çıkmaz. Ama ilerleyen zamanlarda "Golpe Tablası" adı verilen parçanın takıldığı, flamenko için özel olarak üretilmiş gitarlardan edinirsin. Çünkü "golpe" adı verilen teknik gitarın ağacına ve iç taraftaki ses balkonlarına büyük zararlar verir. Bir de şu var... Flamenko teli diye bir şey yok. Flamenkoda kullanılabilecek veya klasikte kullanılabilecek teller vardır. Hangisi senin hoşuna gidiyorsa onu kullanırsın. Umarım en kısa zamanda güzel şeyler çalıp kayıtlarını bizimle paylaşırsın. Sabırsızlıkla bekliyorum...:):):)
Gökhan Bilgindil
03-24-2007, 14:28
yardımların için çok teşekkür ederim
ya inanılmaz bir şekilde flamencoya ilgi duymaya başladım bu aralar gece saat 3 lere kadar youtube den videolar indirip izliyorum
aslında ben seneler evvel pera güzel sanatlara kaydımı yaptırmıştım fakat sadece 2 derse girdim ve bir daha gitmedim (aptal kafam) ama benim biraz çekingen bir yapım var malesef o yüzden kalabalık ortamlarda eğitim bana göre değil bire bir ders alabileceğim birilerini bulsam aslında benim için çok iyi olacak
Allemande
03-24-2007, 22:39
Selam bence imkanın varsa Pera'ya git :)
doğru yerin kapısından dönmüşsün bence ( REklam diildir :) )
Selam bence imkanın varsa Pera'ya git :)
doğru yerin kapısından dönmüşsün bence ( REklam diildir :) )
Şu anda gittiğim etütmüzik'tede flamenko eğitimi çok iyidir. Gelme imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim. Bire bir değil dersler ama maksimum 4-5 kişilik sınıflar. Birebir gibi. Hocalarıda çok iyi. Hocalarından biri benimde hocam olan Ali Polat'dır ve flamenkoda isim yapmış isimlerden biridir.
www.etutmuzik.com 'dan inceleyebilirsin kurumu.
Gökhan Bilgindil
03-25-2007, 13:40
aslında internetten etüt müziğe bakmıştım fena bir yere benzemiyo ama sorun bende zaten :) kurs fobimi yenmem lazım aslında zincirleri bir kırsam sorun yok ben avrupa yakasında oturuyorum yer biraz uzak ama gider gelirim sorun olmaz çünkü gerçekten öğrenmek istiyorum buranın fiyatları nasıl?
CemGunenc
03-25-2007, 15:09
Safa Yepremle tanıştınmı? http://www.safayeprem.com/ sitesi aracılığı ile bir mesaj at bence onun fikirleri çok değerlidir.
aslında internetten etüt müziğe bakmıştım fena bir yere benzemiyo ama sorun bende zaten :) kurs fobimi yenmem lazım aslında zincirleri bir kırsam sorun yok ben avrupa yakasında oturuyorum yer biraz uzak ama gider gelirim sorun olmaz çünkü gerçekten öğrenmek istiyorum buranın fiyatları nasıl?
Bende senin gibiyim çok heyecanlanıyorum hocanın karşısında falan ama dediğim gibi sınıflar maksimum 4 kişi falan olunca zaten herkesle muhabbet kuruyosun falan kasılmadan rahatça çalışıyorsun, öğreniyorsun.
Düşünürsen bi hafta sonu gel gör derim, hem bilgi alırsın hemde seni sınıflara sokarlar bi görürsün ortamı falan.
Gökhan Bilgindil
03-25-2007, 22:41
tavsiyelerin için teşekkür ederim gerçekten baya baya moda girdim zaten benim için ilk adım önemli bir kere gelsem gerisi gelir zaten bu arada şuanki fiyatlar nedir ve bu işin temelini öğrenmek gerektiğine inanıyorum teknik çok önemli çünkü
istersen benim hocayla bi görüş. ben birebir ders alıyorum. belki sanada verir.
aylık 120ytl haftada 1 gün, yaklaşık 1 saat .
iyi günler...
cemmuratyesil
04-06-2007, 22:08
Bu işte çekingenliğe ve utangaçlığa hiç gerek yok,sonuçta sen bir öğrencisin ve salon konseri vermeyeceksin,ileride ustalaşıp insanlara çalmaya başlayınca nasıl olsa heyecan diye bir şey kalmayacak.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.