PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ücretsiz Gitar Dersi Almak isteyenler Buraya Bir Göz Atsınlar Lütfen

CemGunenc
09-02-2007, 06:22
Sevgili Arkadaşlar

İSMEK (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları ) İstanbulun bir çok semtinde ücretsiz kurslar veriyor. Bu kurslar sadece gitar yada müzik ile sınırlı değil ücretsiz eğitim verilen branşların listesini - http://ismek.ibb.gov.tr/portal/bransgurupliste.asp -bu adresden öğrenebilrisiniz.

Ben konu'nun gitar kısmını sizlere anlatmak istiyorum. Ücretsiz gitar eğitimi verilen merkezlerin listesini burdan öğrenebilirsiniz.
http://ismek.ibb.gov.tr/portal/kursarama.asp (Sol alt listedeki "branş listele" 'den gitarı seçin)

Arkadaşlar eğer çevrenizde gitar eğitimi almak isteyenler varsa bu mesajı onlara yönlendirmenizi rica ediyorum. Bu branşlar ayrıca herkese açık ve ücretsiz bunun yanısıra birde İsmeğe ait ihtisas sınıfları var bu sınıflar sadece Fındıkzade ve Kadıköy Hasanpaşa da.( Detaylar bu adresde http://ismek.ibb.gov.tr/portal/haberler.asp?HaberReg=1833 )

Bu ihtisas sınıflarının farkı sınavla öğrencilerin alınması ve daha yoğun bir program verilmesi (Solfej-Nazariyat-Müzik Tarihi) ayrıca en az 2 sene devam zorunluluğunun olması. Bu programlarda ücretsiz.

Ben bu sene orda eğitim kadrosunda görev alacağım. İsmek Fındıkzade Müzikokulunda İhtisas sınıfları yanısıra ilk anlattığım programdan da öğrenci sınıflarında hocalığa başlıyorum . Çevrenizde Gitara başlamak isteyenler varsa lütfen onları bilgilendirin.

Eğer benim sınıfıma katılmalarını isterseniz öğrenci işlerine kayıt sırasında belirtmeleri gerektiğini hatırlatın.

İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki adres yada telefondan iletişime geçebilirler. Kayıtlar yarın başlıyor ve 14 ünde son buluyor. Sınıfların Cuma gününe kadar dolma ihtimalleri çok yüksek o yüzden biraz acele etmeniz gerekli. İhtisas Sınıfları genel yetenek sınav tarihlerini ve Klasik Gitar eğitiminin başlangıç tarihini kayıt sırasında öğrenebilirsiniz.

--- İSMEK Fındıkzade Müzik Okulu
Oğuzhan Cad. Ördek Kasap Mah. Karakoyunlu Sk. No: 6/1 Fındıkzade
Tel: 0 212 531 04 48 ---

mithat
09-10-2007, 21:46
sevgili Cem bu verdigin haber suan bana ilac gibi geldi.

bende yarın gorusup senin sınıfına dahil olmaya calısacam...

tesekkurler, basarılar ve sevgiler...

CemGunenc
09-29-2007, 19:37
Arkadaşlar sadece benim çalışacağım müzik okuluna çeşitli müzik branşlarına 1400 öğrenci alındı bu öğrencilerden 400'e yakını Klasik Gitar sınıfına kayıt yaptırdı. 120 yeni öğrencim var :)

Açık konuşmak gerekirse ilk yaptığım duyurunun 50 kişiden çok çok daha fazla bir kitleye ulaşmasını isterdim ama olsun artık hayırlısı diyelim. Yazdığım ders ilanını ihtiyacı olanlara yönlendiren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

sologitar
09-29-2007, 21:01
Çok sevindirici bir haber bu herkes için hayırlı olsun :)

ertunc
09-29-2007, 21:38
Hocam kolay gelsin valla :) Hakkaten de takdir edilecek bir hizmet, herkese hayirli olsun...

evrem
09-30-2007, 13:26
Bu gerçektende müthiş bi hizmet geçen sene bende piyale paşa ismekten yararlandım. ücretsiz diye kaliteli bir eğitim vermiyolar zannetmeyin sakın. vakti olan muhakkak katılsın arkadaşlar

mithat
10-16-2007, 21:58
sevgili cem bende senin ogrencin olabilecekken, haberi verdigin gunun ertesi
gunu aramama ragmen telefonu cevaplayan gorevlinin isi yokusa surmesi sebebiyle bu kursa hic katılamadım.

neyse bi dahaki sefere diyelim...

sana basarılar...