Orijinalini görmek için tıklayınız : İnanılmaz..
Bu videoyu izlemeniz lazım.gerçekten çok ilginç.ayaklarıyla gitar çalıyor.hemde çok iyi.bi bakıN.
hSnUwA6c67k
Gerçekten inanılmaz. Helal olsun valla cidden helal olsun.
çevreden gelip geçen insanların bu kadar ilgisiz olabilmesi şaşırtıcı.Bizde olsa çocuk aynı gün ana haber bültenlerindeydi ve bi yardım kampanyası çokdan başlamıştı
son olarak helal olsun çocuğa helal
Bandidas
10-09-2007, 03:25
Gerçekten helal olsun, gitar çalma hevesime heves kattı valla ve kollarımla, ellerimin kıymetini bir kez daha anladım...
sologitar
10-09-2007, 09:16
İnsan istedikten her engelin üstesinden gelebilir buna bir örnek daha...
ne kadar gereksiz diyecektim ki ellerinin olmadığını farkettim... gerçekten helal olsun...
Çoğu insan eliyle zor çalıyor adam ayağıyla çalmış...Harika!!
helal olsun azim diye buna derler
fUAt_kirisci
11-30-2007, 20:39
Süper abi kelimeler yetersiz kalıyo insan oğlu istesin yeterki ama orda alışmışlarmıdır artık bilmem bi kişide durup bakmıyo! gerçekten mükemmel bir başarı örneği..
mavinehir
12-16-2007, 19:27
bu çalışmanın ,isteğin ,başarmanın ve sınırın ne demek olduğunun bir göstergesi.ben daha öncede izlemiştim helal olsun adama.
smartgirl
01-06-2008, 14:42
Gerçekten çok etkileyici ya :eek:
ben daha ellerimle çalamıyorum,gerçekten helal olsun
Allah kollarını almış ama verdiği yetenek gözardı edilemez :confused:
Şimdi daha iyi anlıyorum ellerimizin ne denli önemli olduğunu.Çünkü geçirdiğim bir kaza yüzünden sol elim bütün bir hafta alçıda kaldı.=) Alçıyı çıkaralı daha bir iki dakika oldu ama elimdeki uyuşukluk yüzünden hala gitar çalamıyorum.=)Hepimiz elimizin kıymetini bilelim cidden:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.