Orijinalini görmek için tıklayınız : Bream Edition 1-28 covers
Allemande
11-20-2007, 13:56
Arkadaşlar
Ekli linkte Bream'ın doldurduğu 28 Cd nin cover'ları var.Hangi Cd neyi içeriyor görebilirisiniz
Bilgilerinize
http://rapidshare.com/files/71015021/Julian_Bream_edition_1-28_caratulas.rar
CemGunenc
11-20-2007, 16:39
Alper sen varya bir tanesin kaç zamandır bunu arıyordum. Keşke sende müzikoloji okusaydın araştırmacılık arşivcilik içinde var senin.
Allemande
11-20-2007, 21:57
Beni çok soğutanlar oldu bu işten ama yılmadım yılmayacağım :) neyim var neyim yok paylaşıp bu işe gönül verenlere daha da sevdireceğim.
Benim nota vb. bilgileri bulmakta çektiğim zorlukları başkaları çekmesin,değerli zamanlarını çalışmaya öğrenmeye harcasınlar isterim.
Vesselam
Alper
fernando
11-22-2007, 13:21
Beni çok soğutanlar oldu bu işten ama yılmadım yılmayacağım :) neyim var neyim yok paylaşıp bu işe gönül verenlere daha da sevdireceğim.
Benim nota vb. bilgileri bulmakta çektiğim zorlukları başkaları çekmesin,değerli zamanlarını çalışmaya öğrenmeye harcasınlar isterim.
Vesselam
Alper
Aynı duyguları bende yaşadım Alper,yılma devam et..Bütün çabaların için teşekkür ederim..
saygılar..
sologitar
11-22-2007, 18:11
Ne kadar iyi niyetli ne kadar düşünceli bir insansın Alper paylaşımların için çok teşekkürler.
İnsanın içinde birşeyler varsa eğer gerçekten inan kimse engel olamaz, kimse yıldırmasın seni izin verme devam. Benim de çoktan yılmam gerekirdi belki kimilerine göre ama hayır bırak başkalarını kendime inat devam, çünkü seviyorum gitarımdan ve ondan bana yansıyan güzellikten vazgeçemem, beni yansıtan ifade eden bir şeyden nasıl uzaklaşabilirim iyi ki gitarımla tanıştım iyiki hayatımda.
sevgiler
fUAt_kirisci
12-09-2007, 18:06
çok sağol kardeş çok düşüncelisin paylaşımın için tebrik ederim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.