Orijinalini görmek için tıklayınız : Devasal bir video-audio sitesi
http://jfk-guitarra.blogspot.com/
Meraklısına öncelikle Barrueco CDlerini indirmeyi tavsiye ediyorum.
Ayrıca bir arkadaşın verdiği http://lnt-guitar.com adresinde bazı yasal sorunlar nedeni ile dosya indirmek şimdilik mümkün değil. Ama yukarıdaki sitede şöyle bir mesaj gördüm:
If you are downloading from http://lnt-guitar.com/ and you are requested to be registered, you may use:
Username: eae1126
password: eae1126
beneklihoroz
01-09-2008, 17:58
Saolasın. Harika paylaşım
harika site ben de daha once gormustum paylastıgınız icin tesekkurler
fUAt_kirisci
01-09-2008, 22:32
çok güzel bir paylaşım teşekkürler...
ahmetgitar
01-16-2008, 12:15
Merhaba,
acaba bu sitelerde albüm indirme-dinleme karşılığında sanatçısına herhangi bir karşılık ödeniyor mu?
Ödenmiyorsa bu siteler ne ölçüde yasal zemindedir?
Sadece meraktan soruyorum.
Sevgilerimle...
Merhaba,
acaba bu sitelerde albüm indirme-dinleme karşılığında sanatçısına herhangi bir karşılık ödeniyor mu?
Ödenmiyorsa bu siteler ne ölçüde yasal zemindedir?
Sadece meraktan soruyorum.
Sevgilerimle...
Kesinlikle yasal değil bu siteler. Ben kendi adıma konuşayım yabancı albümleri evet indiriyorum ama bir Türk sanatçı (sanatçı diyorum öle topçu popçu hariç bana göre) onları gidip satın alıyorum orjinal.
ben de mosad a katılıorum.. ben yerli yabancı diye değil de sanatçının maddi durumuna göre para veririm ya da vermem. şimdi barrueco senden benden zengin adam (benden zengin en azından) asgari ücretin 500 YTL olduğu biyerde 1 cd ye 40 YTL para biçersen doğal olarak almam ben o cdyi. indiririm çatır cutur valla. boşa mı para veriyoruz adsl ye :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.