Orijinalini görmek için tıklayınız : gitar çalmak istiyorum yardımcı olur musunuz??
gitarcı_32
01-20-2008, 15:16
iyi günler arkadaşlar . ben 17 yaşındayım ve gitar çalmaya başlamak istiyorum.klasik gitar almak istiyorum acaba tavsiye ettiğiniz bi gitar markası war mı 50 ile 80 ytl arasında değişir fiyatı .bi de internet üzerinden gitar satan siteler warsa linklerini gönderebilir misiniz. Böyle bi konuda forum açtığınız için çok teşekkürler ...
arkadaşım merhaba
bende henüz 3 ay oldu gitar öğrenmeye başlayalı. ama bu iş gerçekten sabır işi. bıkmadan ve yılmadan çok çalışmak gerek. ben her gün 1 saat çalışıyorum. daha 5.etüdü bitirebildim. 3 ayda. keşke bende 17 yaşında başlasaymışım. yaşının değerini bil. :) hepsiburada.com da çeşitli alternatifler bulabilirsin. başlangıç seviyesi için baya bir alternatif mevcut. iyi çalışmalar dilerim...
Aramıza hoşgeldin ve başarılar dilerim. Hergün düzenli ve ciddi bir çalışmayla kısa sürede bir yerlere gelmeye başladığını göreceksin. Sonu olmayan bir yola çıkmaya karar verdiysen emin adımlarla gidebildiğin yere kadar gitmen dileğiyle...
gitarcı_32
01-22-2008, 19:28
yardımınız için teşekkürler.aranızda olmak dolayı çok mutluyum inşallah en kısa sürede gitar çalmayı öğrenirim 8) 8) 8)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.