PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi gitar

murattt
01-22-2008, 10:26
arkadaşlar merhaba
ben yaklaşık 3 aydır klasik gitar kursuna gidiyorum. içimde ukte kalan gitar öğrenme hevesimi öğrenmenin yaşı yoktur diyerek yaşım daha fazla geçmeden hayata geçirmek istedim. şu an için çok amatör bir gitarım var. fakat ben iyi bir gitar almak istiyorum. hani olmuşken en iyisi olsun cinsinden. ama bu işin 5-10 milyarlara kadar çıktığını görünce biraz ürktüm açıkçası. made in spain olması önemliymiş. birde bütçem 1.200 ytl max. seviyelerinde. bana yardımcı olacak arkadaşlardan cevap bekliyorum. şimdiden tüm gitar dostlarına sevgiler ve teşekkürler. bu siteyi oluşturan tüm idarecilere ayrıca şükranlarımı sunuyorum...

erdem08
01-30-2008, 12:23
Gitara yeni başladıysan bence admiranın juanita sından artista sına kadar herhangi bir modeli fazlasıyla işini görür. Gitarı korumayı öğrendiğinde elindeki gitar zaten kullanılamaz olmuştur.
Daha değerli bir gitara o zaman karar ver derim.

serhancan
01-31-2008, 09:21
ben de erdem arkadaşımın dediğine katılıyorum şu anda daha henüz 3 aylık gitaristsin ileri seviyede alacağın bir gitarın hakkını veremeyeceksin zaten ayrıca tecrübesiz olduğun için gitara zarar da verebilirsin bundan dolayı sana admiranın juanita modelini tavsiye ederim şahsen ben 2 yıl o gitarı kullandım ve oldukça da hoş bir tınısı vardı daha sonra ise jose ramirez aldım şimdi de ibrahim kırlı'ya bir gitar yaptırmayı düşünüyorum bence gitarın üzerinde biraz daha ustalaş ondan sonra kaliteli bir gitar almayı düşün ;)

Serhan

fUAt_kirisci
02-01-2008, 17:07
ben de erdem arkadaşımın dediğine katılıyorum şu anda daha henüz 3 aylık gitaristsin ileri seviyede alacağın bir gitarın hakkını veremeyeceksin zaten ayrıca tecrübesiz olduğun için gitara zarar da verebilirsin bundan dolayı sana admiranın juanita modelini tavsiye ederim şahsen ben 2 yıl o gitarı kullandım ve oldukça da hoş bir tınısı vardı daha sonra ise jose ramirez aldım şimdi de ibrahim kırlı'ya bir gitar yaptırmayı düşünüyorum bence gitarın üzerinde biraz daha ustalaş ondan sonra kaliteli bir gitar almayı düşün ;)

Serhan

tamamen katılıyorum :)

murattt
02-05-2008, 09:02
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. gitar hocam iyi bir gitar almamın beni daha çok teşvik edeceğini söyledi ve bana aşağıdaki ürünleri önerdi. ama karar veremiyorum bir türlü. siz ne dersiniz :
camps m6
camps m8
yamaha cg171s