PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gitara başlamak

emir350z
02-03-2008, 19:26
Merhaba. Ben bu foruma yeni üye oldum: 13 yaşındayım. Gitara başlamak istiyrum. bu sene oks sınavından sonra gitar çalmayı öğrenmek istiyorum. Bu konuyu açmam biraz erken oldu ama :D. Şimdi bana başlarken hangi gitarları önerebilirsiniz? gitar çalmayı tam olarak ne kadar zamanda öğrenebilirim(sabırlı bir insanım). 13 yaş sizin için uygun mu? Klasik gitar öğrendikten sonra elektrogitara başlayabilir miyim? bunlar benim çok merak ettiğim sorular. Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim....

MOSAD
02-04-2008, 00:23
Gitara başladığında hocanla bir gitar seçmen iyi olacaktır. 13 yaş uygun tabi ne güzel gencecik başlıcaksın. Tam öğrenmek diye bir şey yok benim fikrimce. İyi çalar duruma gelebilmek içinde herhalde 3-5 sene gibi bir şey çok düzenli çalışmak gerekir herhalde. Elektroya sonradan geçebilirsin niye geçemeyesin.
Bide ne çalmak istediğine iyi karar ver derim. Günümüz gençleri 3-4 akor çalıp pop şarkı söylemeye gitar diyorlar. Popçumu topçumu klasikçimi ne olmak istiyorsun iyi düşün tart karar ver derim. Sınavındada şimdiden başarılar. Herşey gönlünce olsun.

emir350z
02-04-2008, 12:01
cevabın için saol. Ztn yazın çok iyi gitar bilen bir arkadaşım var onunla çalışmayı deniyeceğim daha sonra da heralde bir hoca tutarım sabır gerektiriyor heralde. Klasik, pop her türlü çalmayı düşünürüm ama klasik daha önce :D

MOSAD
02-04-2008, 23:52
cevabın için saol. Ztn yazın çok iyi gitar bilen bir arkadaşım var onunla çalışmayı deniyeceğim daha sonra da heralde bir hoca tutarım sabır gerektiriyor heralde. Klasik, pop her türlü çalmayı düşünürüm ama klasik daha önce :D

Hoca ile başlamanı tavsiye ederim. Klasik çalarsan zaten popta çalarsın kolaylıklar ilerki zamanlarda.

erde
05-22-2008, 00:31
ben ne olursa olsun gitar çalmayı bırakmaman gerektiğini söyleyebilirim !

gibson
07-19-2008, 19:19
alıcaksan gibson al sınavdada başarılar

fUAt_kirisci
07-20-2008, 22:37
Bende, başla, dewam et ve bırakma derim ve en önemlisi arkadaşların yukarıda da belirttiği gibi hoca seçimini çook iyi yap.Ne güzel sabırlı olman sana artı olarak geri dönecektir.

Başarılar...

sabirsiz
12-22-2008, 13:32
keşke bende 13 te başlasaydım
bende senin gibiydim 12,13 yaşlarında çok istemiştim gitar çalmayı sonra benimde lgs sınavları geldi liseye gittim, seneye başlarım, ondan sonraki seneye başlarım fln derken yaş 18 oldu daha yeni başlayacağım bence hiç zaman kaybetmeden hemen bir hoca bul kendine ve bir an önce gitarını alıp çılgınlar gibi çalışmaya başla