Orijinalini görmek için tıklayınız : nerelerdesiniz? özledik ya...
Bizim maryler, özgür sağlamlar, cem günençler, çağataylar vesair arkadaşlar nerelerdesiniz? anladık bir çoğunuz sınavları kazandınız ve okullu oldunuz, bi kısmınız ders vermekle meşgulsünüz ama bi iki satır dıngırdatın... özledik o güzel sohbetlerinizi... bu arada özgür hocam nasıl oldunuz. gitarla çalışmalara tekrar başlayabildiz mi? cem hocam İSMEK kursları nasıl gidiyor. Umarım zevk alıyorsunuzdur.
Hepinize sevgiler, saygılar sunarım. işlerinizde başarılar ve müzikle dolu mutlu günler dilerim...
CemGunenc
02-06-2008, 11:32
Merhaba mithat aslında hepimiz burdayız. Ben şahsım adına konuşayım :) çok çok çok yoğunum yazılar notalar öğrenciler iş bitiyo iş başlıyor. Son bestemi sevgililer gününe yetiştirmeye çalışıyorum eser bitti fakat 8 aydır çalmaya çalışıyorum gene bana ait değişik fikirlerle dolu sevgililer günü dememle eserin kime yazıldığı temasının nasıl bişey olduğu üç aşağı beş yukarı belli olmuştur sanırım. Müzikolojik olarak Rafi Arslanyan ile ilgili bir çalışma yaptım 7 sayfa yazı 1 ayımı aldı şimdi kimsenin bilmediği ama gerçekten çok değerli vefat etmiş bir Türk gitaristi hakkında çalışıyorum o çalışmada bomba olacak. Öğrencilerim sağolsun hepsi fırlama çok neşelendiriyorlar beni onlarda ilerlediler en önemlisi hepsi klasik gitar ile tanıştı gitarın polifonisini öğretmek benim için gitar çaldırmaktan daha önemliydi onu başardık. Konser vermeyi çok istiyorum ama çok zor bu dönem çünkü tez yazıcam. Havadisler bu kadar biraz da sen anlat :)
ÖzgürSaglam
02-06-2008, 12:31
Selamlar mithat ve diğer arkadaşlar, evet dediğin gibi kötü günler arkada kaldı çok büyük oranda atlattım kazayı artık yeni çalışmalar yapabiliyorum, buralarda görünmesemde dün sitemizin upgradini yapabildik biraz uzun zaman aldı, site 3 versiyon yukarı çekildi, aslında kullanıcılar bunun pek farkına varmıyacaklar ama güvenlik ve diğer ayarları biraz daha değişti. Yani sitenin görünmeyen yüzü ile ilgili çalışmalar sürekli devam ediyor. Tabiki bunun yanında yaşam için parada kazanmak gerekiyor, dersler ve konser çalışmaları da inanılmaz zaman alıyor. Cem'in yapmış olduğu çalışmayı gördüm güzel bir çalışma, mesela bu tür çalışmalar çok zaman alıcı çalışmalar ortaya çıkan ürünler kısa zamanda tüketiliyor ama onun ortaya çıkması zaman alıyor. umarım sende iyisindir bu arada güzel başlık açmışsın görünce hemen yazmak istedim. kendine iyi bak...
guitarcagatay
02-06-2008, 16:49
E şimdi ben de yazmazsam pek olmayacak gibi =))) Okullu oldum İngilizce öğreniyorum, gitar öğreniyorum derken kaynıyor her şey. Bunun yanında insanın evinde bir bilgisayar olması epey faydalı. Bunun kıymetini şimdi anlayabiliyorum. =)) İnternet kafelere girdikçe artık yapabildiğimi yapıyorum. Malatya'daki yarışma için çalışıyorum bir de. Epey zaman alıcı birşey. Çalış çalış ama olmasın. E gelin de kafayı yemeyin arkadaşlar =)))
fernando
02-06-2008, 17:17
Çağatay gelde banasa sor, internet kafelerden siteye girmeyi birşeyler öğrenmeyi,istediğin birşeyi almakta zorlanmalar..bende isterim kayıt yapmak dinletmek,notalar indirmek,elimdeki varolanları paylaşmak ama kendi pc olmayınca çok zor valla..
neyse kaygı olmasın saygı olsun der bizlerde allahın hergünü burada olduğumuzu söylemek isteriz..tabi bizleri de soran varsa..
saygılar..:)
Ben çok eskilerden değilim ama sitenin düzenli takipçilerindenim. Eskiden daha sıkı takip ediyordum ama okulu bitirmeye falan uğraştım kastım olmadı :( 7. senem olcak artık bıkkınlık geldi bende işe girdim modada bi spor salonunda çalışıyorum şimdi. Ancak akşamları bi göz atıyorum neler var neler yok. Gitar çalışmalarıma vakit bulabildiğimce devam ediyorum bırakmıcam bi gün gelicek profesyonel anlamda olmasada dinleyenlere zevk verecek şekilde flamenko çalıcam :)
Herkese saygılar..
sevgili arkadaşlar,
bende 1.toplantımızdan sonra evlendim. Borç ödüyorum. Kursa ara vermek zorunda kaldım ama hocamla görüştüm yeni bir yere taşınmış. Bende yakında yeniden kursa başlıycam gibi gözüküyor. Sizlerin gitarla ne kadar meşgul olduğunuzu görünce gıbta ettim. Hepinize yeni çalışmalarınızda başarılar. Eee 2. toplantımızda en kısa sürede buluşmak dileğiyle, sevgiyle ve müzikle dolu günler yaşayın diyorum...
fUAt_kirisci
02-07-2008, 18:17
Herkesin birşeylerle uğraşması güzel şeyler yapması negüzel bende sitenin eskilerinden diilim ama girdikçe o sıcaklığı samimiyeti hissettim bırakmam artık :) inşallah herkesin dilediği istediği olur.Bende okul için çalışıorum oldukça zor ama inşallah olcak gitarı çok sewiyorum çalışmalarında herkese başarılar diliyorum sewgiler saygılar...:)
Alpersavaskul
02-07-2008, 20:44
ben hep buralardayım :)
çağatay bu yarışmadan alnının akıyla çıkar derim...
bol gitarlı günler arkadaşlar
Fuat'a katılıyorum.Bu sitedeki samimiyet başka hiçbir sitede yok.=)
Ben olmadan olur mu hiç:)) Bende buralardayım ama yoğun bir şekilde çalışıyorum eve bile zor gidiyorum.Mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıyorum,gitara gelince gitara dokunamıyorum bile bu aralar:(( siteye bile pek fazla giremiyorum artık.Aslında hepimiz buralardayız yani:)))Bu arada TEBRİK EDERİM:))
aman efendim... sizlerden bi iki satır da olsa bişeyler görmek çok güzel...
ben de çağatay'ın o yarışmanın tozunu attıracağına eminim...mary'cim sanada başarılar... hepinize sevgiler saygılar...en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.